Saturday, 5 November 2011

cume kw dalam haty aku ;')

lame xpegang laptop menghadap blog niyh.
beb, aq baru bace blog kw. sorry beb. aq memang betol-3 xdapat tahan air mate aku dari jatuh. aku xtahu nak mule an dari mane. aku terlalu sayang kau. aku xtahu nape aku xboleh nx jumpe kw nx stry at kau. beb, aku kenal kau memang da lame tapi bile jadi bende niyh aku mcm xkenal sape kau beb. sumpah, aku rase kau bukan ag adeq aku kawan baek aku yg selame niyh aku kenal. aku tibe-2 terkejut dgn bende yg aku kne face. sekelip mate beb kw berubah dgn aku. yes! aku akui aku pown berubah gx. kali ni kite gaduh sampai mcm niyh sekali an?? kw jangke cmue niyh boleh berlaku?? macam-2 citer aku dengar. mcm-2 bende jadi DEPAN MATE aku yg buad aku sakid haty benci kat kau. aku jauh an diri aku dari kau and dorang bukan sebab suke-2. myb kau fikir aku lupe korang aku lupe kau. x beb! aku xpernah lupe sape kau spe dieorang! aku tahu yg kau pown tahu an aku terlau sayang an kau! aku mintak maaf kalau segale bende yang aku buad sepangjang kite gadoh buad kau sakid haty kecewe sedih nanges pe semue. aku nx try jadi kuad beb. sumpah, aku lemah giler bile kau tak ade. macam-2 beb bende jady at aku tanpe pengetahuan kau. ALHAMDULILLAH, abg aku ade tox tolong aku. beb, sepanjang kite gadoh kali miyh aku xmerayu ag at kau an. tapi kai niyh aku merayu beb aku nx kite baik balik macam dulu! kau xrindu ke beb?? kau lupe pe yang kau paernah cakap?? ->AKU KAWAN YANG PAING KAU SAYANG! -> EVEN PAPE JADY KITE TETAP KAWAN ->KAU JADI PENGAPIT AKU BILE AKU KAHWIN NANTY. beb, memang kau nampak aku berubah memang kau nampak aku laen memang kau nampak aku dengan kawan laen tapi xbermaksud aku lupe kau. aku jz nx mule an hidup baru. aku sakid sangad beb. aku rindu beb nx peluk kau nx tidur dgn kau nx lepak dgn kau nx kongsi smue citer dgn kau nx denga kau bgy nasihat yg xputus-2 bile aku ckp aku rindu arwah aku rindu apex. beb, pelukan terakhir dary kau gelak terakhir dengan kau time kite raye same-2. penat beb aku menangis sane sini bile orang tanye sal kau. yes, sampai aku mohon pindah sekolah! n now kau bahagie dgn dy. ye, memang aku sayang dy tapi now memang aku benci dy! sorry beb. memang aku luah semue sebab aku da terlampau diam selame niyh. aku tahu ade orang kutuk aku at kau and dorang gx. aku xkesah. ckp ah ape nx ckp slgy xmaty ag! beb, aku nx kau ingat balik semue kenangan kite. aku terlalu rindu kau! rindu yang teramat FATHIN NATASHA BTE ZAINAL MURAD! :'( aku rindu kau deq. even kau xley terime aku tapi ingt ah aku tetap sayang kau sampai aku maty. :'(:'(

Friday, 16 September 2011

sye nak awak tahu isi hati sye

mule-mule sye nak mintak maaf sangad-sangad..
sye xd niat pown nak buad awak marah kat sye..
tpy for the 1st time ny kite gaduh sampai mcm niyh..
kite xbertegor sape, awk diam sye pown diam..
sye lari kan diri.. 
maaf..
itu ah kemahuan hati sye sebab sye rase tersikse sangad2.
n now kte da oke sikid tpy haty sye..
xtw ah..
sepanjang awk xd at sisi sye, awk xtahu ape pown yg berlaku..
awk xrase ape y sye kne n rase..
sumpah, sakid sayang..
:'(:'(
aku nx kw tahu yg aku terlampau sayang an kw!!
ye, cume kw tpy...
aku takut keputusan aku boleh buad kte hilang antre satun same lain..
aq tahu that story..
aku minx maaf sangad2 lw one day aku memang xrapat nan kw dan dy..
n aku takut xdapat terime dy lagi..
aq minta maaf sangad2..
y pasti aku rindu n sayang kw!!

Tuesday, 30 August 2011

raye yang memang xrase pape..
raye tanpe kw SHARIFFUDIN!!
weyh!! sumpah, aku rindu kw sangad2!!
yang teramat sangad!!
1st time raye tanpe kw disisi aq n kw da xakan datang uma aku lagi..
aku akan alwys tggu kw sayang!!
ye, cume kw..

DAN KAU~
aku xtw nape kw jauh dary aku..
babe, sumpah, aku rindu kw sangad2!!
xpe ah abg, aku alwys doa an kw.. ;)

AKU TERLALU RINDU AN KORANG BERDUA..
;');')